GEEN strikt dieet of strak trainingsschema

''Dat balans wat ik heb gevonden wil ik enorm graag delen met anderen want hoe fijn is het om je continu fit en happy te voelen?''

over-ons-fitgoalclub

Over Sofie van Rooijen

Hi allemaal!

Mijn naam is Sofie en samen met Justine ben ik in 2017 begonnen met de blog Fit Goal Club. Omdat ik jullie graag wil vertellen wie er achter de blog zit zal ik mijzelf even voorstellen aan jullie.

Inmiddels ben ik 23 jaar oud of jong, net hoe je het ziet. Ik ben aan het afstuderen voor diëtist momenteel. Mijn propedeuse heb ik aan de hogeschool van Amsterdam behaald en de rest ben ik in Groningen gaan volgen. Ik woon hier nu ook ruim drie jaar met veel plezier. Toch kan je mij nog wel eens in Utrecht vinden voor familie en vrienden. In Groningen sport ik bij de Basic fit want die zit praktisch naast mijn huis. Daarnaast hockey ik na 5 jaar ook weer bij GHBS.

Ik ben zelf ook een enorme foodie! Mijn vriend weet inmiddels wel dat ik gek ben op koken en hij vindt dit volgens mij ook niet vervelend. Je zal mij eigenlijk nooit betrappen op een tosti of kant-en-klare-maaltijd. Wel eet ik braaf de macaroni van mijn vriend op als die heeft ‘gekookt’ ;-).

Over ons FitGoalclub trainen

Een nieuwe koers

Sinds ik een jaar of 8 oud ben heb ik aan hockey gedaan, een enorm leuke sport. Toen ik een tussenjaar had en besloot volop te gaan werken, ben ik hiermee gestopt. Gelijk miste ik iets van beweging.

Eigenlijk wilde ik ook gewoon een meisje zijn dat sterk' en 'fit' was zoals ik de laatste tijd steeds meer voorbij zag komen op instagram. Hop, van de 1 op de andere dag ben ik gaan sporten. Binnen een maand vond ik het zo intens leuk dat ik eigenlijk elke dag in de gym te vinden was.

Dit was rond eind 2015. Van een meisje dat niet wist wat een deadlift was ben ik al snel 100 kilo gaan liften, WAUW dit was zo leuk! Eindelijk had ik iets gevonden wat ik echt heel leuk vond en waar ik ook best goed in was.

Na veel ups en downs heb ik eindelijk mijn draai gevonden en weet ik wat fit zijn voor mij inhoud. Ik boks af en toe, fitness, hockey nu toch weer en eet bewust. Geen strikt dieet of strak trainingsschema, maar wel regelmaat in wat ik doe. Dat balans wat ik heb gevonden wil ik enorm graag delen met anderen want hoe fijn is het om je continu fit en happy te voelen?

My Guilty Pleasures

Wonder boven wonder ben ik dus niet een snoep-type. Brownies, koekjes of chips zijn niet mijn ding (gelukkig!) maar ik hou vooral van warme maaltijden uit alle plekken van de wereld. Denk hierbij aan heerlijke nacho’s uit de oven met kaas, nasi goreng of een heerlijke curry. En toch zit er iets van een zoetekauw in mij, I love Ben & Jerry’s & Tony’s! Hoeveel pinten Ben & Jerry vanille pecan blondie ik wel niet op heb #sorrynotsorry.

Leuk weetje, ik heb nooit spijt ervan als ik zoiets eet! Waarom zou ik mij schuldig voelen als ik er zo van heb kunnen genieten? Een beetje genieten is okay toch? ­čśë

Over ons Fitgoalclub Sofie
arrow_drop_up arrow_drop_down